Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandel fotozoektocht

11 december | 12:00 - 17:00

Wandel fotozoektocht

 

Neem deel aan onze wandel-fotowedstrijd! Op 11 december starten we ermee en je kan doorlopend t.e.m. 23 december 2022 deelnemen. Hoe je dat doet, leggen we hier alvast even haarfijn uit!

Praktisch: Je komt op Craywinckelhof de materialen ophalen om deze tocht te doen, je doet de wandeling en vult je deelnameformulier volledig in. Dat deelnameformulier kom je samen met de andere materialen terug binnenbrengen bij Craywinckelhof. Op 23 december kiezen we uit alle correcte deelnameformulieren drie winnaars. Deze drie winnaars krijgen een prijs. Voor de kids is er een apart deelnameformulier en andere (en minder) foto’s die ze op de wandeling moeten terugvinden. Elk kind krijgt een zakje snoep bij het terug inleveren van zijn formulier (ongeacht juist of fout).

Formulier: We hebben op de wandeling dus een hoop foto’s genomen van plaatsen of dingen die je op de wandeling tegen komt. Deze foto’s hebben we door elkaar gegooid. Het is aan de deelnemers om de foto’s in de juiste volgorde te ordenen (dus in de volgorde dat je de plaatsen/dingen tegen komt op de route van de wandeling). Naast deze fotovolgorde zijn er ook 3 vragen die je moet beantwoorden. Het antwoord op die vragen kan je terugvinden op infoborden die je tijdens de wandeling tegenkomt.

Materialen: Je krijgt een geplastificeerd A4 met op de voorkant 20 foto’s met elk een letter (die letters moet je dan op het invulformulier in de juiste volgorde zetten), op de achterkant staat de route van de wandeling. Naast dit geplasificeerd A4 krijg je nog het invulformulier A4 waarop je alle antwoorden en je gegevens moet invullen.

Belangrijk: De materialen kan je enkel ophalen tijdens de openingsuren van de Winterbar! Zowel het deelnameformulier als het geplastificeerd A4 moeten terug ingeleverd worden.

Gegevens

Datum:
11 december
Tijd:
12:00 - 17:00

Organisator

Bar Kraai

Locatie

Bar Kraai
Staatsbaan 263
Lubbeek, 3210 Belgium
+ Google Maps